неделя, 10 юни 2012 г.

Испания – Италия: Предварителни прогнози


В предварителните прогнози за мача Испания – Италия, на испанците се дава известно предимство. Според мен мача ще е равен, с известно предимство за испанците, които може и да победят с разлика от един гол. Ако трябва да посочваме твърд резултат, това ще бъде 1; ще дадем предпочитание за Испания, но имайте предвид, че и равния резултат от срещата е възможен.

Испания е сочена за фаворит не само от този двубой, но и за спечелване на Европейското първенство по футбол Евро 2012. Те са действащия Европейски шампион и също така и действащия Световен шампион.

Вероятно атаката на испанския отбор ще бъде водена от Фернандо Торес  италианците ще атакуват с дуета Марио Балотели и Антонио Касано.

От състава на Италия отсъства Брадзали, който е със скъсан мускул, и Доменико Кришито, който го няма поради тотоскандала, разразил се в италия в навечерието на Евро 2012.

Срещата ще се играе от 19:00 часа на стадион “ПГЕ Арена”, в Гданс, Полша. Ще бъде предавана пряко по БНТ1.

Съдия на двубоя ще бъде Виктор Касай, от Унгария.

А ето и вероятните състави на двата отбора:

Испания: Икер Касияс - Алваро Арбеола, Серхио Рамос, Жерар Пике, Жорди Алба - Шави Ернандес, Серхио Бускетс, Шаби Алонсо - Давид Силва, Фернандо Торес, Андрес Иниеста

Италия: Джанлуиджи Буфон - Кристиан Маджио, Леонардо Бонучи, Джорджо Киелини, Федерико Балзарети - Даниеле де Роси - Клаудио Маркизио, Тиаго Мота - Андреа Пирло - Марио Балотели, Антонио Касано.

Няма коментари:

Публикуване на коментар