понеделник, 28 май 2012 г.

Франция победи Исландия в контрола


Отборът на Франция победи Исландия в контрола, която е етап от подготовката на отбора за Европейското първенство по футбол Евро 2012.
Футболната среща беше изпълнена с интрига, след като Исландия поведе в резулта още през първото полувреме с 2 гола на Биркир Бярнасон и Колбейн Сигторсон.

Швейцария победи Германия с 5:3


В приятелска среща отборът на Швейцария победи Германия с 5:3. Двубоят бе игран в Базел, на стадион “Санкт Якоб Парк” пред 27 000 зрители.
С хетрит се отличи Ерен Дердийок.
Тази среща е подготовка за Европейското футболно първенство Евро 2012, която Германия нещастно загуби.

неделя, 27 май 2012 г.

Испания победи Сърбия с 2:0


В подготовка за Европейското футболно първенство Евро 2012, Испания победи Сърбия с 2:0 в приятелска среща, играна в Шфейцария. Двубоят се състоя в Санкт Гален пред 17 000 зрители.
Резултатът беше открит след 64 минути игра от дебютанта в отбора – Адриан, който засече центриране на Хесус Навас.

Бразилия победи Дания с 3:1


Бразилия победи Дания с 3:1 в приятелска среща, играна в Германия. Двубоят беше игран на стадион Имтех Арена, намиращ се в град Хамбург.
Първите два гола станаха реалност още в началото на срещата. В 8-та минута след удар от 28 метра Хълк открива резултата. Само след 5 минути игра Ники Зимлинг си вкарва автогол, който е резултат отново след удар на Хълк.

България победи Холандия с 1:2


България победи Холандия насред "Амстердам Арина"

В приятелска среща по футбол България победи Холандия с 1:2. На неприятната и неочаквана загуба станаха свидетели над 47 000 зрители, които бяха изпълнили стадиона “Амстердам Арина”.